The Primary Curriculum is founded and developed from the principles of the National and International Cambridge Primary Curriculum. It is for learners aged 6 to 12. The curriculum is designed to provide broad and balanced education that meets the needs of learners and provides them skills, knowledge and understanding as well as the right attitudes to prepare them to become globally competitive citizens.

This academic design provides a strong foundation for our students at the beginning of their schooling before progressing to the secondary level. Our curriculum fosters an enthusiastic, supportive and conducive learning environment promoting the mental, emotional, social and physical development of our students. Our greatest goal is to educate our students and guide them to reach the highest level of achievement and to develop in them creativity, reliability, resilience and responsibility.

The curriculum incorporates and offers international examination (Cambridge Primary Checkpoint) which is compulsory for all Grade 6 students as well as school examinations for all Indonesian students. Students, upon finishing Grade 6, are awarded dual certificates.

Kurikulum Sekolah Dasar dirancang dan dikembangkan dari Kurikulum Nasional dan Kurikulum Internasional (Cambridge). Kurikulum ini disiapkan untuk peserta didik yang berusia 6 sampai 12 tahun. Kurikulum dirancang untuk memberikan pendidikan yang baik dan seimbang untuk memenuhi kebutuhan peserta didik dan memberikan mereka keterampilan, pengetahuan dan pemahaman serta karakter yang tepat untuk mempersiapkan mereka menjadi warga negara yang kompetitif di era global.

Rancangan akademik ini memberikan dasar yang kuat bagi peserta didik di sekolah dasar sebelum mereka melanjutkan ke tingkat menengah. Kurikulum kami menciptakan lingkungan belajar antusias, mendukung dan kondusif untuk mendorong perkembangan mental, emosional, sosial dan fisik peserta didik kami. Tujuan utama kami adalah untuk mendidik dan membimbing mereka untuk mencapai prestasi tertinggi dalam mengembangkan kreativitas, keandalan, ketahanan, dan tanggung jawab.

Kurikulum kami mewajibkan semua siswa kelas 6 untuk mengikuti ujian Internasional (Cambridge Primary Checkpoint) dan ujian akhir sekolah. Siswa setelah menyelesaikan belajar di Kelas 6 akan mendapatkan 2 sertifikat.