Our Playgroup and Kindergarten curriculum is developmentally appropriate for learners aged 2-6. The curriculum aims to develop our young learners into well-rounded individuals by providing a safe, nurturing, happy and supportive learning environment. All learning activities and materials we provide are concrete, relevant and child-centered which help build life skills, discipline, independence and confidence to support our young learners in achieving their full potential.

Our curriculum supports the holistic development of our young learners enabling them to grow cognitively, emotionally, socially and physically by cultivating a lifetime love for learning. It is a comprehensive, thematic and integrated curriculum built across six learning areas. English is used as a medium of instruction for most of these learning areas:

• Personal, social and emotional development.
  • Communication, language and literacy
  • Problem solving, reasoning and numeracy
  • Creative development and basic information technology
  • Physical development
  • Knowledge and understanding of the world.

The curriculum also instills core values and beliefs that are firmly rooted in the Catholic teachings that make a difference in your child’s life. Our PGKG team is dedicated in helping your children maximize their potential by providing them the tender, loving care and attention they need. Our ultimate goal is to develop enthusiastic and confident learners equipped with the basic foundation that will help them advance to the next level of their learning journey.

Kurikulum Kelompok Bermain dan Taman Kanak-kanak dirancang untuk peserta didik berusia 2-6 tahun. Kurikulum kami bertujuan untuk mengembangkan peserta didik menjadi individu yang berpengetahuan luas dengan menyediakan sarana belajar yang aman, mendidik, menyenangkan dan lingkungan belajar yang mendukung. Semua kegiatan dan materi pembelajaran yang kami sediakan bersifat konkrit, relevan, dan berpusat pada anak untuk membantu mereka melatih keterampilan, disiplin, kemandirian, dan kepercayaan diri untuk mendukung peserta didik dalam memaksimalkan potensi mereka.

Kurikulum kami mendukung perkembangan holistik peserta didik yang mengarahkan mereka untuk tumbuh secara kognitif, emosional dan sosial dengan menumbuhkan keinginan belajar yang terus menerus. Kurikulum kami komprehensif, tematik dan terintegrasi yang diterapkan di enam bidang pembelajaran. Bahasa Inggris digunakan sebagai bahasa pengantar untuk sebagian besar bidang pembelajaran ini:

• Pengembangan pribadi, sosial dan emosional.
  • Komunikasi, bahasa dan literasi
  • Pemecahan masalah, penalaran dan numerasi
  • Pembelajaran kreatif dan teknologi informasi dasar
  • Pembelajaran fisik
  • Pengetahuan dan wawasan umum tentang dunia.

Kurikulum kami juga menanamkan nilai-nilai dan kepercayaan berlandaskan pada ajaran Katolik yang dapat membuat perbedaan positif dalam perkembangan kehidupan anak. Tim pendidik KB-TK kami berdedikasi dalam membantu anak memaksimalkan potensi mereka dengan memberikan perhatian dan penuh kasih sayang yang mereka butuhkan. Tujuan utama kami adalah untuk membuat peserta didik antusias dan percaya diri dilengkapi dengan dasar pengetahuan dan keterampilan yang kuat untuk membantu mereka maju ke jenjang pendidikan lebih tinggi.